Stoma Jong Actief vzw, Stoma Ilco, Stoma Jong, Urostoma, Colostoma, Ileostoma, ileo-anale pouch, verblijfsondes, abdominale problematiek, itegem, informatie, information assocation, flandre, brabant flamand, jeunes stomisés, colostomie, iléostomie, urostomie, aide, groupe

Stoma Jong Actief

Werking: Wie te horen krijgt dat er een stoma moet worden aangelegd, ervaart dit als een grote schok.Geen wonder, het is een grote ingreep, niet alleen lichamelijk maar vooral geestelijk.

mercredi 2 janvier 2008

Notre partenaire en creation de site internet pour les entreprises et associations

Stoma Jong Actief van vlaanderen

denrées alimentaires
[ zoom ]

Retour en haut de page


Werking: Wie te horen krijgt dat er een stoma moet worden aangelegd, ervaart dit als een grote schok.
Geen wonder, het is een grote ingreep, niet alleen lichamelijk maar vooral geestelijk. Informatie over het hoe en het waarom krijgt men van de specialist en verpleegkundigen in het ziekenhuis. Maar dan is het aan de stomadrager om ermee te leren leven. De ervaring leert dat de meeste mensen enorm veel steun kunnen vinden bij lotgenoten.

Stoma 'Jong-Actief' is een nieuwe groep die zich vooral richt tot jonge mensen (vooral jong van geest) met een stoma (urostoma, colostoma, ileostoma, ileo-anale pouch, verblijfsondes en andere abdominale problematiek). Hoe moet het verder met de toekomst, werk, relaties, zwangerschap, seksualiteit, partner, invaliditeit en sociale zekerheid, uitkeringen, financiële situatie ... allemaal onderwerpen die in de groep aan bod kunnen komen. Lid worden is gratis.

Retour en haut de page
Contact


STOMA JONG-ACTIEF

Hulshoutsesteenweg 7,
2222 ITEGEM

Tel: 015/24.24.49
Tel: 056/45.56.65
E-mail : STOMA JONG-ACTIEF
Site Internet : STOMA JONG-ACTIEF

Retour en haut de page